Рудплан - Вашиот партнер во рударскиот бизнис

Одржување рудници PDF Печати Е-пошта

Прогнозирачките и превентивните програми за одржување помагаат за зголемување на животниот век на опремата и компонентите, овозможува намалување на оперативните трошоци дозволувајќи максимално користење на опремата и значително ги намалува непланираните застои.

Рудплан ги обезбедува следните услуги во областа на одржувањето рудници.

Експертиза:

  • Проценка на опремата за одржување
  • Проценка на системите за одржување
  • Ревизија на практиките за одржување
  • Дизајн на постројки за одржување
  • Распореди за одржување